Bij laser graveren denkt u waarschijnlijk snel aan graveren in staal of sommige kunststoffen. Maar ook hout kunt u bewerken met een graveermachine. In het assortiment van SMK laser company zijn veel verschillende en veelzijdige graveermachines te vinden; voor iedere klus is er een geschikte machine.
Bij SMK laser company is het streven de maximale kwaliteit te leveren tegen een zo’n gering mogelijke investering. SMK laser company is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in laser graveermachines voor veel verschillende industrieën. U krijgt echt waar voor uw geld dankzij de standaard oplossingen die ze beschikbaar hebben. Ook als er geen kant en klare oplossing te vinden is voor uw vraagstuk, staat SMK laser company voor u klaar. Samen met een productspecialist vult u een compleet traject in, van inventarisatie tot configureren, implementeren tot produceren.

Meer informatie over onze producten

Het laserproces

Graveren met een lasermachine biedt veel creatieve oplossingen. U kunt een legio aan prints laten graveren, denk bijvoorbeeld aan barcodes, QR-codes, serienummers, barcodes, teksten of logo’s. Deze afbeeldingen kunt u als DFX, JPEG, DWG of BMP-bestand importeren naar de graveermachine, waarna de machine al het werk doet. Graveerlasers zijn ideaal om in te zetten als u werkt als interieurbouwer, meubelmaker of juwelier, graveershop, in de medische sector of de relatie- of reclame-industrie.
Het graveren door middel van een laser is een contactloos productieproces. Hierbij wordt een geconcentreerde energiebundel, de laser, gericht op een oppervlakte en wordt de laser verplaatst waardoor de gravering plaatsvindt. Hoe diep de gravering wordt, hangt volledig af het materiaal waarop u wil graveren. Maar ook het vermogen van de laser graveermachine en de snelheid waarmee gegraveerd worden spelen mee.
Bij dit graveren wordt de oppervlakte van het materiaal verpulverd en hier komen dampen vrij. Deze dampen kunnen op de lange termijn irritaties en zelfs beschadigingen veroorzaken aan de ogen en luchtwegen. Daarom is het belangrijk om een afzuiginstallatie te plaatsen bij de graveermachine. De afzuiginstallatie zuigt de dampen op, waardoor u de veiligheid van uzelf en/of uw medewerkers kunt blijven waarborgen.

Een graveermachine gebruiken om hout te graveren

SMK laser company heeft heel veel verschillende soorten graveermachines. Zo zijn er machines die geschikt zijn voor mensen die af en toe een product of kleine serie willen graveren, maar ook voor bedrijven die aan de lopende band producten willen laseren. Er is zelfs een graveermachine die speciaal is uitgerust met een pennen transporteur, die ontwikkeld is voor bedrijven die actief zijn in de reclame-wereld.
Op de graveermachines van SMK laser company zit standaard drie jaar volledige garantie. Daarnaast worden de laser graveermachines geleverd met laptop en geïnstalleerde software en krijgt u zelfs een training op locatie zodat u kennis leert maken met het systeem en de manier van werken.

Grenen of eiken graveren

Er zijn vele houtsoorten te graveren met de lasermachine van SMK Laser, denkt u maar eens aan eiken of beuken maar ook grenen of vurenhout is totaal geen probleem. Relatiegeschenken van hout, zoals een broodplank of usb sticks worden vaak gepersonaliseerd met een bedrijfslogo of naam. SMK Laser heeft de juiste graveermachine voor deze producten. De interieurbouwer zou de laser graveermachine prima kunnen toepassen in zijn productieproces eiken traponderdelen voorzien van naam of logo. Zoals u leest zijn de toepassingen eindeloos.

Hout graveermachine kopen bij SMK laser company

Bent u van plan hout, metaal of een van de vele kunststoffen te gaan graveren en wil u graag een graveermachine kopen? Dan bent u bij SMK laser company aan het juiste adres als u zoekt naar een partij waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. De lasermachines maken allemaal gebruik van de high speed processing graveertechniek en bieden multifunctionele graveermogelijkheden. Bovendien zijn de machines onderhoudsvrij en krijgt u drie jaar garantie.