Laser graveermachine fiber Model FG-S

U zoekt een volledige mobiele laser graveer oplossing, dan is de FG-S uw laser graveermachine.
Deze fiberlaser voldoet aan alle eisen die een professionele gebruiker maar kan wensen. Bekabeling, laser, computer, alles aan boord en mobiel verplaatsbaar bij elk werkstation in uw werkplaats, zowel gesloten als open inzetbaar. Direct producten van draai of freesbank in de laser graveermachine en klaar is uw product. FG-S serie, de graveerlaser met de perfecte verhouding tussen prestatie en kostprijs.


Meer informatie over dit product

Graveerlaser Model FG-M

Als maatwerk vereist is, die gecombineerd moet worden met high-end graveren.
Dan is het model FG-M de machine waarmee u kunt lasergraveren met maximale graveerkwaliteit.
SMK laser levert met dit maatwerkmodel de mogelijkheid om de machine toe te spitsen op uw productie behoefte. Verkrijgbaar in verschillende lasermediums Fiber-CO2-Mopa-UV en natuurlijk in veel sterktes 30W t/m 150W is geen uitzondering.


Meer informatie over dit product

Graveerlaser Model FG-P

Desktop graveerlaser die zowel volledig gesloten als in geopende positie gebruikt kan worden. Het is een veelzijdige lasermachine die in gesloten positie erg geschikt is voor kleine voorwerpen. Wanneer u de graveermachine gebruikt met open deur is de lasermachine perfect inzetbaar voor grotere en vooral lange voorwerpen.
Natuurlijk is de graveerlaser verder uit te bereiden met rotatie assen of andere opties, kijkt u eens op de pagina toebehoren.


Meer informatie over dit product

Laser graveermachine fiber Model Cube

HIGH-END graveermachine nodig? The Cube een Klasse 1 laser met alle opties voorzien. Autofocus instelling geeft u het grote voordeel dat zowel het eerste en laatste product exact dezelfde kwaliteit heeft. Een elektrische deur zodat u geen fiberveiligheidsbril hoeft te dragen. Tevens kunt u met deze machine omschakelen naar klasse 4 zodat u met open deur kunt werken en zo lange producten kunt graveren. Cube staat voor All in One met high end kwaliteit.


Meer informatie over dit product