Lasergraveermachine kopen? Dit moet u weten

Lasergraveren biedt ontzettend veel mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld barcodes, matrixcodes, QR-codes, serienummers, logo’s of teksten graveren op veel verschillende materialen. Het kopen van een lasergraveermachine hoeft niet duur te zijn, een instap laser graveermachine is goedkoop en na aanschaf kunt u vrijwel direct aan de slag.
Het graveren met een laser graveermachine is een contactloos proces dat plaatsvindt door een geconcentreerde bundel energie (de laserstraal) op een oppervlakte te richten. Als dan met behulp van de interne spiegel de laserstraal verplaatst wordt, vindt de gravering plaats. Hoe diep wordt gegraveerd, hangt af van het vermogen, het materiaal en de snelheid waarmee wordt gegraveerd.
Bij het graveren wordt een gedeelte van het materiaaloppervlak verpulverd. Daar komen dampen vrij die irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan de ogen en luchtwegen. Overweeg daarom bij het kopen van een lasergraveermachine altijd om ook een afzuiginstallatie aan te schaffen, of te plaatsen, bij de laser graveermachine.

Meer informatie over onze producten

Mogelijkheden van een laser graveermachine

Bij het kopen van een lasergraveermachine bij SMK laser company wordt ook de software geleverd. Deze is compatibel met CoralDraw, Autocad en meer. Er kunnen veel verschillende soorten bestanden worden geïmporteerd. Denk aan DFX, DWG, JPEG of bijvoorbeeld BMP. Hiermee kunt u verschillende vormen, teksten, logo’s of codes graveren. Het instapmodel laser graveermachine van SMK laser company is goedkoop, en uitermate schikt voor juweliers, bedrijven in de reclame sector, machinefabrieken, kunststof verwerkers, graveershops, de medische sector en heel veel andere industrieën.

Deze laser graveermachine is goedkoop

Bij het kopen van een lasergraveermachine denkt u waarschijnlijk direct aan een fikse factuur, maar dat is niet altijd het geval. SMK laser company heeft een economisch aantrekkelijke laser voor bedrijven waarbij graveren niet de hoofdactiviteit is. Dit model, de FO-E, is samengesteld met een fiberlaserbron die een minimale levensduur van 70.000 tot en met 100.000 uur garandeert. U levert niet in om de kwaliteit dus. De machine is ontworpen om rvs, staal, koper, messing, duplex, aluminium en sommige kunststoffen te graveren.
Het compacte desktop model kan zowel kleine als grote producten graveren. Hij graveert alle metalen en vele kunststoffen, heeft een red point focus marker en is onderhoudsvrij. De machine importeert grafische en alle belangrijke bestandsindelingen en maakt gebruik van een high speed processing graveertechniek. De FO-E laser graveermachine is verkrijgbaar met verschillende laservermogens van 20 tot en met 50 Watt.

Lasergraveermachine kopen bij SMK laser company

SMK laser company heeft zich als jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in laser graveermachines voor heel veel verschillende industrieën. Bij SMK laser company is het standpunt dat we ernaar streven u de maximale kwaliteit krijgt tegen een zo gering mogelijke investering. We doen ons best altijd vanuit standaard oplossingen de beste laseroplossing voor u te vinden. Ook voor complexe vraagstukken bent u bij SMK laser company aan het juiste adres. Met onze product specialisten kunt u gezamenlijk een compleet traject invullen. Van inventariseren naar configureren, implementeren en uiteindelijk tot produceren.
Als het om laser graveermachines gaat, en het snel en betrouwbaar moet zijn, moet u bij SMK laser company zijn.