Laser graveermachine model FO-PZ

Deze graveermachine uit de FO-serie is speciaal uitgerust met een zware stabiele zwenkbare kolom die ontwikkeld is voor bedrijven die een keur aan producten graveren.
Het maakt nu niet meer uit of een product groot of klein is, alles past onder deze graveermachine. Optioneel zijn er hogere kolommen beschikbaar voor lens inzet van 300mm.
natuurlijk zijn er ook verschillende laservermogens verkrijgbaar zodat u nooit meer voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie over dit product

Laser graveermachine fiber Model FO-P

Echte krachtpatser met kwaliteit aan boord, flexibel en moduleer inzetbare laser graveermachine. Deze desktop lasermachine uit de FO-P serie is geschikt voor elk bedrijf, een graveerlaser bedoeld voor de gebruiker die soms enkelstuks of een serie aan onderdelen moet graveren. FO-P serie, de professionele machine met tal aan uitbereidingsmogelijkheden.

Meer informatie over dit product

Laser graveermachine model FO-PR

Deze graveermachine uit de FO-serie is speciaal uitgerust met een pennen transporteur die ontwikkeld is voor bedrijven die actief zijn in de reclame wereld.
Natuurlijk kunt u deze laser graveermachine als zijnde een standaard machine inzetten met een werkbereik van 300x300 mm.
In de relatiegeschenken markt is de getoonde machine een erg gewilde combinatie, voor metaal , kunststoffen, bepaalde glas soorten enz. zoals u ziet is de FO-serie multifunctioneel inzetbaar.

Meer informatie over dit product

Laser graveermachine fiber Model FO-E

Bent u opzoek naar een flexibele en breed inzetbare laser graveermachine met lage investeringskosten. Dan is de desktop machine uit de FO-E serie uitermate geschikt voor uw bedrijf. Deze graveerlaser is bedoeld voor de gebruiker die soms enkelstuks of een kleine serie aan onderdelen moet graveren. FO-E serie, de graveerlaser met de juiste verhouding van prestatie tot kostprijs.

Meer informatie over dit product

Laser graveermachine on the fly

Bent u opzoek naar een productieoplossing? SMK laser heeft een diverse mogelijkheden als het gaat om productie oplossingen. Denk u eens aan lopende band product graveren van pennen, flessen, potjes, tubes of andere voorwerpen.
Misschien heeft u meer behoefte aan grote werkoppervlaktes die cnc gestuurd dienen te worden ook hier bieden wij een veelvoud aan oplossingen. Na een persoonlijk onderhoud en een gedegen onderzoek kan er een graveer methode worden samengesteld die past bij uw graveer behoefte.
Neemt u eens vrijblijvend contact op met onze product specialist.

Meer informatie over dit product