SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Professioneel lasergraveren en snijden

Deze laser graveermachine FO-P is een ware professional die prestaties levert op niveau.
De interne componenten zijn goed op elkaar afgestemd met als uitgangspunt, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Door gebruik te maken van top componenten is het aansluiten van randapparatuur, als rotatie modules erg eenvoudig. De laserbron is van IPG of Raycus die beide garant staan voor een stabiel productieproces. Daarmee is voor deze graveerlaser een levensduur van 100.000 uur gewaarborgd. Uw graveermachine model FO-P, is een aantrekkelijke graveermachine wanneer graveren als key activiteit bedoeld is. SMK heeft deze laser graveermachine samengesteld voor de eindgebruiker die maximale graveerkwaliteit eist. Ontworpen om staal, rvs, duplex, messing, kopper, aluminium en sommige kunststoffen te graveren. Uw FO-P graveermachine is verkrijgbaar met verschillende laservermogens 20 t/m 150 Watt. Optioneel rotatie modules in verschillende diameters of gemakkelijke elektronische Z-as verplaatsing. Zoals u leest biedt de FO-P lasergraveermachine een veelvoud aan mogelijkheden.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandindelingen
  • Graveert alle metalen en vele kunststoffen
  • Werkbereik 110x110mm standaard
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Mogelijkheden in lasergraveren

Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK laser levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze FO-P graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën. SMK Laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren.Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine, op deze manier waarborgt u de veiligheid van uzelf of uw medewerkers.