Opspansysteem graveermachine


Een zeer gewilde aanvulling op uw graveermachine is dit opspansysteem dat uitermate geschikt is voor het uitsnijden van diverse sieraden. Gewild en modern is het snijden van collier en hanger hartjes voor aan halskettingen, dit kan zilver of goud zijn en natuurlijk ook andere materialen.
De spanklem voorkomt dat het te snijden materiaal te veel krom trekt door de ingebrachte laserenergie. Tevens zullen de massieve spanbekken warmte laten afvloeien zodat u een mooie kwaliteit sieraadhanger zult snijden.


Kruistafel


Een must-have, deze manueel verstelbare kruistafel met ultra fijneverstelling door middel van de draaiknoppen aan de uiteinden. Aan de bovenzijde vindt u een draadgaten patroon tafel, hier kunt u mallen op maken of direct producten opspannen. Het geheel laat zich natuurlijk makkelijk positioneren onder uw laser graveermachine.


Automatische lopendeband


Volautomatische sensor gestuurde lopende band is uitermate geschikt voor het graveren van diverse pennen, dit kunnen kunststof of aluminium pennen zijn.
Deze transporteur detecteert via de contactsensor of er een onderdeel is en geeft vervolgens een signaal aan de graveermachine die de gravure realiseert op een vast positie die door de aanslag is bepaald.
Op deze manier genereert u een volcontinu proces dat geschikt voor grote aantallen te produceren, het is een geliefde optie in de relatiegeschenken markt.


Y-as van 500mm


De Y-as kunt u verplaatsen over een lengte van 500mm met deze kogelomloop spindel gestuurde optie.
Een erg handig systeem wanneer u producten moet graveren die niet herplaatst mogen worden. Op deze manier heeft u altijd een optimale graveerkwaliteit, deze optie is te combineren met de FO serie graveermachines.


Linieer spindel 800mm


Automatisch een product verplaatsen zonder herplaatsen is mogelijk met deze Y-as van 800mm in combinatie met de FO serie graveermachine. Heeft u speciale producten te produceren die kwetsbaar zijn of een groot formaat hebben dan is deze optie uw oplossing.
Vraag ons naar de mogelijkheden, u zult verstelt staan!


CNC gestuurde kruistafel

Een Computer Numeriek Control aangestuurde kruistafel stelt u instaat om een groot werkbereik te genereren zonder herplaatsing van uw te graveren product.
Complexe graveringen die bestaan uit logo's teksten en hoog precisie graveringen zijn perfect controleerbaar met deze cnc kruistafel. SMK Laser levert zowel 2 als 3 assen aansturing, veelal zijn deze laser graveermachines maatwerk.
Vraag uw product specialist voor een uitgebreide toelichting ten aanzien van uw te graveren product.