Laser graveermachine rotatie module


Een zeer gewilde aanvulling op uw laser graveermachine is de rotatie module 80mm een veelzijdig inzetbaar hulpmiddel voor het graveren van ronde voorwerpen. Met de standaard zelf centrerende drieklauw is elk voorwerp in een handomdraai ingespannen en klaar om te graveren.
Als extra toevoeging is de traploos instelbare hoekverstelling voorzien op deze rotatie module.Op deze manier bent u instaat om ook aan de binnenzijde van uw product te graveren, denk hierbij aan teksten, initialen,logo's of een andere toepassing .


Rotatie module 160mm groot model


De grote rotatie module 160mm geeft u maximale vrijheid als het om grote voorwerpen gaat.
Vooral in de metaalindustrie is deze versie van de rotatie module een uitstekende optie. Door zijn grote opname qwa diameter en gewicht heeft deze rotatie module enkele en alleen een horizontale opspanning's mogelijkheid.
Mede door dit gegeven is er gekozen voor een grote afstand tussen de beide lager schalen, hiermee is deze 160mm module uiterst sterk en stabiel te noemen.
Kortom zoekt u een rotatie module voor grote voorwerpen dan is de 160 uitvoering uw oplossing.


Speedlock rotatie module


Speedlock is de beste versie rotatie module als het om productie werkzaamheden gaat, speciaal voor producten die sterk wisselen in diameter.
Denk hierbij aan serie grote nul t/m honderden stuk's. Slechts met één vingerbeweging open de klauwen en sluiten ze weer. Deze speedlock heeft een maximale diameter van 69 mm en is standaard voorzien van een hoekverstelling.
Een kenmerk van deze hoekverstelling is dat het scharnierpunt compleet naar achter is verlegt. U kunt zowel horizontaal als wel verticaal uw graveerwerk uitvoeren.


Speedlock horizontal 69 mm


De horizontale speedlock in een precisie productie rotatie module die zeer geschikt is voor horizontale graveerwerkzaamheden.
Door zijn extreme stabiliteit bent u instaat om in een handomdraai een grote hoeveelheid producten te graveren zonder het risico van graden verloop. Een compacte bouwvorm brengt een bijkomend voordeel dat u nagenoeg geen omsteltijd zult ervaren, opzetten en graveren maar!


Rotatie module inclusief tegencenter


Bent u opzoek naar een flexibele en breed inzetbare oplossing voor lange producten?
Dan is deze rotatie unit zeer geschikt voor u, in lengte variabel en in diameter moduleer. Ergonomie is een sterk punt van deze rotatie module, denk aan een zelfcentrerende drieklauw en verend tegencenter. Vraag naar de mogelijkheden, u zult verstelt staan!


CNC rotatietafel


De laser graveermachine is tegenwoordig multifunctioneel inzetbaar mede dankzij een grote diversiteit aan opties.
Een gewilde optie is de rotatietafel, hierop kunt u meerdere onderdelen plaatsen en de graveermachine zal stap voor stap het product graveren. U kunt rondom op de schijf een inleg mal maken zodat u tijdens het roteren van de schijf steeds een nieuw product kunt plaatsen. Op deze manier maakt u het laser graveren tot een continu productie methode. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden, u zult verstelt staan van de toepassingen.