SMK laser company levert altijd turn-key

Graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Lasergraveren in HIGH END kwaliteit

Uw graveermachine model CUBE, is een echte powermachine met een rijk uitgerust bedieningsgemak. Klasse 1 veiligheid met elektrisch bedienbare deur. U kunt deze graveermachine gebruiken zonder bril en door zijn one-klik mark functie kunt u met één knopdruk graveren. Standaard is autofocus toegepast en zoekt met het grootste gemak direct de juiste graveerpositie zodat kwaliteit 100% gewaarborgd is. Hebt u lange onderdelen? Geen probleem, de graveermachine Cube heeft ook een Klasse 4 mogelijkheid, graveren met open deur voor lange producten. U kunt nu de standaard meegeleverde veiligheidsbril gebruiken om de machine als open model in te zetten. Kortom HIGH-END graveren doet u met een CUBE graveerlaser.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Graveert alle metalen en vele kunststoffen
  • Gesloten klasse 1 uitvoering
  • Autofocus graveerpositie
  • Open en gesloten graveren
  • Permanente krasvrije gravering
  • Interne afzuiging aansluiting
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Graveer mogelijkheden

Lasergraveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK Laser levert software bij uw laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze CUBE graveermachine is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën. Tevens kunt u diverse opties toepassen zoals een rotatie module 80mm.
Kortom SMK lasers als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Lasergraveren

Graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren. Vervolgens door snelle interen spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw laser graveermachine.