CO2 graveermachine

Voor productidentificatie en traceerbaarheid biedt de CO2-lasermarkeermachine de meest kosteneffectieve oplossing in lasermarkeer- en graveertechnologie. Deze compacte machines vervangen andere conventionele markeertechnologieën zoals inkjet, dot peen en labeling. Vanwege het sterke vermogen van de CO2-laser wordt u in staat gestelt om high-speed markeringen te bereiken met behoud van uitmuntende graveerkwaliteit.

Meer informatie over dit product

CO2 laser graveermachine


Voor productidentificatie en traceerbaarheid biedt de CO2-lasermarkeermachine de meest kosteneffectieve oplossing in lasermarkeer- en graveertechnologie. Deze compacte machines vervangen gewoonlijk andere markeertechnologieën zoals inkjet, dot peen en labeling. Vanwege het goede vermogen van de CO2-laser stelt het u instaat om high-speed markeringen te bereiken met behoud van graveerkwaliteit.

Meer informatie over dit product

UV graveermachine

De ultraviolette laser-graveermachine wordt gekenmerkt door superieure prestaties vanuit de ultraviolette lasergenerator.
Het ultra-kleine scherpstelpunt van 355nm ultraviolete licht geeft een minimaal te verwerkende warmte in de laserzone, deze blijft onaangetast en is daarmee verwaarloosbaar.

Meer informatie over dit product