SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Graveren met ultrafijne precisie

De ultraviolette laser graveermachine wordt gekenmerkt door superieure prestaties vanuit de ultraviolette lasergenerator. Het ultra-kleine scherpstelpunt van 355nm ultraviolette licht geeft een minimaal te verwerkende warmte in de laserzone, deze blijft onaangetast en is daarmee verwaarloosbaar. De Ultraviolet-lasergravering is geschikt voor het verwerken van die materialen die een grote reactie op warmtestraling hebben. Ultraviolette-laser graveermachines worden voornamelijk gebruikt voor het markeren, graveren en snijden van speciale materialen en voldoet aan de eis om ultra fijn te graveren. Het wordt veelal toegepast in het fijne laserproces van de high-end graveermarkt.
Hoge laserstraalkwaliteit, kleine lichtspot
Ultrakleine focusspot van 355 nm ultraviolet licht
Sneller, beter rendement, hoge precisie met superfijne gravering
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Hoge laserstraalkwaliteit, ultra fijn graveren
  • Minimale karakter kan 0,2 mm hoog zijn
  • 355nm uitgaande golflengte vermindert het thermische effect
  • Automatische hef-, autofocus- en rotatiefuncties zijn optioneel
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • NL handleiding & CE certificaat
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Graveermachine mogelijkheden


Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze UV graveerlaser is dan ook toepasbaar voor graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën.
De extreem hoge precisie van UV-lasers maakt ze ideaal voor de veeleisende toepassingen van markeermateriaalprocessen, zoals glas en niet-gedoteerde kunststoffen in de auto-, gezondheidszorg-, luchtvaart-, zone-, elektrische industrie en vele anderen.

Graveer eigenschappen


UV-lasermarkeermachine met een golflengte van 355 nm is veelzijdig in het markeren van een breed scala aan materialen en is perfect voor "cold marking" -toepassingen waarbij warmtegebieden niet zijn toegestaan - de UV graveert kunststoffen en siliconen materialen zonder de noodzaak van additieven en graveert ook glas met drastisch verminderd risico op microfractuur. De uitstekende bundelkwaliteit biedt deze laser ook de mogelijkheid om te worden gebruikt in micro-markeringstoepassingen zoals elektronica, printplaten en microchips, naast zonnepanelen en nauwkeurige medische graveertoepassingen. Het maakt gebruik van de korte UV-golflengte om een kleine spotgrootte en een grote scherpte diepte te bieden.