SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Subliem CO2 lasergraveren met maximale kwaliteit

CO2 graveerlaser voor productidentificatie en traceerbaarheid. De CO2-graveerlaser machine is de meest kosteneffectieve oplossing in lasermarkeer- en graveertechnologie. CO2-laser graveermachines markeren op de meeste niet-metalen materialen. Voorbeeld materialen zijn onder andere: acrylaat, hout, leer, glas, keramiek, PVC, ABS, kunststof, bamboe, organische materialen, epoxyhars en papier, enz. Uw CO2 graveerlaser is verkrijgbaar met verschillende laservermogens van 30 t/m 150 Watt. Optioneel zijn er ook rotatie modules verkrijgbaar in verschillende diameters. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw graveerlaser uit te breiden met een automatisch gestuurde cnc tafel voorzien van X/Y sturing. Of een gemakkelijke elektronische Z-as verplaatsing. Zoals u leest biedt SMK LASER u altijd een passende oplossing.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandindelingen
  • Graveert vele kunststoffen en leer of papier
  • Werkbereik 110x110mm standaard
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Lasergraveer mogelijkheden

CO2 Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK levert software bij de graveerlaser die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende fileformats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze CO-P graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën. SMK laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren.Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine, op deze manier waarborgt u de veiligheid van uwzelf of uw medewerkers.