SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Laser graveren met een 360 graden kolom

U zoekt slechts één graveermachine waarmee u kleine en erg grote producten kunt graveren? Dan is de SMK laser met het type FO-PZ uw oplossing. Dankzij de 360 graden zwenkkolom kunt u de laserkop buiten de tafel draaien zodat vloeroppervlakte tot onderkant laserkop opeens uw werkbereik is. Deze graveermachine heeft werkelijk alles in huis wat u wenst om flexibel te zijn, grote voetplaat,zwenkbare kolom, hoogte verstelling kolom en diepte instelling is inbegrepen.
Kortom als u vandaag niet weet wat u morgen moet graveren, dan is dit uw laser graveermachine.
Optioneel is de machine verkrijgbaar met zwaardere laservermogens, zodat u ook kunt lasersnijden met de machine. Zowel brons, messing, koper, staal, rvs laten zich in beperkte dikte snijden, om bijvoorbeeld sieraden of ander producten mee te maken.
Vraagt u eens naar de mogelijkheden.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandsindelingen
  • Zwenkbare 360 graden kolom
  • Werkbereik 110 x 110 mm standaard
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Lasergraveren

Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK laser levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze FO-PZ graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, relatie-industrie, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame industrieën. SMK Laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren.Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine, op deze manier waarborgt u de veiligheid van uzelf of uw medewerkers.