SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Fiber graveermachine ON THE FLY

Heeft u speciale toepassingen? Dan kunt u samen met SMK laser onderzoeken wat het beste geschikt is. Veelvuldig wordt ON THE FLY methode gekozen omdat deze in een lopende band productie toegepast kan worden. Een implementatie is eenvoudig te realiseren voor het graveren van flessen, tubes, deksels, of andere voorwerpen.
Uw fiber graveermachine is verkrijgbaar met verschillende laservermogens van 20 t/m 50 Watt.
parallax background


Kenmerkende eigenschappen

Graveermachine kenmerken

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandindelingen
  • Graveert alle metalen en vele kunststoffen
  • Highspeed processing graveertechniek
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Graveer mogelijkheden

Lasergraveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende fileformats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes, QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze FO-E graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën. SMK Laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Lasergraveren

Graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel ( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren. Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine.