SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Professioneel graveren in pennen

Deze laser graveermachine FO-PR is een ware productie machine als het gaat om pennen of bijvoorbeeld kwasten of andere ronde voorwerpen in aantallen te graveren. Uw pennen transporteur is een op zichzelf staande optie die volledig demontabel is en ook inzetbaar is op andere voorwerpen.
Dmv. de vaste aanslagen op de transporteur heeft u ook altijd een mooie maatvastheid en correcte afstand in elk product. De FO-PR laser machine is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende vermogens en afmetingen. Kortom FO-PR als het gaat om graveren voor de reclame industrie.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandindelingen
  • Grote automatische pennen transporteur
  • Werkbereik 110x110mm standaard
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Mogelijkheden in lasergraveren

Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK laser levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze FO-PR graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, relatie-industrie, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame industrieën. SMK Laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren.Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine, op deze manier waarborgt u de veiligheid van uzelf of uw medewerkers.