SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Professioneel graveren FG-S model


U wilt graveren met een multifunctionele laserapplicatie. Dan is deze FG-S waarschijnlijk uw machine, alles is in een compacte behuizing geplaatst. Klasse 1 beveiliging, flexibel uitneembare zijpanelen voor lange onderdelen. Ook de mobiliteit van deze laser graveermachine is een waardevol gegeven. U zet deze machine in een handomdraai op de plek waar u dat wenst. Uw FG-S graveermachine is uit te bereiden met veel verschillende opties, zoals een rotatie spindel, cup rotatie of wat te denken van een rotatieschijf module. rotatie modules in verschillende diameters, gemakkelijke elektronische Z-as verplaatsing is standaard voorzien in deze High-End graveerlaser.


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en middelgrote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandsindelingen
  • Graveert alle metalen en vele kunststoffen
  • Werkbereik 110x110mm standaard
  • Klasse I veiligheidscabine
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie

Mogelijkheden in lasergraveren

Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK laser levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze FG-S graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën.
SMK Laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren met uw FG-S laser machine

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren.Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine, op deze manier waarborgt u de veiligheid van uzelf of uw medewerkers.