SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Professioneel graveren FG-P model


Laser graveren optima forma, zowel in gesloten als open stand kunt u deze laser graveermachine gebruiken. Snel verplaatsbaar omdat het hier een desktop model betreft. Bent u van plan om op diverse locatie te gaan graveren met mogelijk veel kijkend publiek om u heen? Dan ervaart u het gemak van de gesloten cabine functie, op deze manier voldoet u aan het Klasse 1 protocol. Maar ook de flexibiliteit blijft gewaarborgd, u kunt met een open machine graveren en dient dan de standaard meegeleverde beschermbril te dragen. Zoals u leest een multifunctionele graveermachine die verkrijgbaar is in veel verschillende laservermogens. Ook rotatie modules in verschillende diameters of gemakkelijke elektronische Z-as verplaatsing. Zoals u leest biedt de FG-P laser graveermachine een veelvoud aan mogelijkheden.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en middelgrote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandsindelingen
  • Graveert alle metalen en vele kunststoffen
  • Werkbereik 110x110mm standaard
  • Klasse I veiligheidscabine
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Mogelijkheden in lasergraveren

Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK laser levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze FG-P graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën.
SMK Laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren met uw FG-P laser machine

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren.Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine, op deze manier waarborgt u de veiligheid van uzelf of uw medewerkers.