SMK laser company levert altijd turn-key

Laser graveermachine met laptop en geïnstalleerde software, inclusief training op locatie en alles met 3 jaar volledige garantie.

Economisch allround graveermachine

Voor productidentificatie en traceerbaarheid biedt de CO2 laser graveermachine de meest kosteneffectieve oplossing in lasermarkeer- en graveertechnologie.
Toegevoegde waarde door personalisatie en precisie: maak elk stuk uniek, graveer logo's, namen of afbeeldingen. Een nauwkeurige laserlijn maakt op maat gemaakte onderdelen met een nauwkeurigheid van een tiende millimeter, zelfs voor de kleinste en fijnste vormen.
Een contactloos proces bespaart niet alleen tijd maar ook toolingkosten vervallen en de operationele kosten zijn erg laag.
parallax background


Graveermachine kenmerken

Key points

  • Compact desktop model voor kleine en grote producten
  • Importeert grafische en alle belangrijke bestandindelingen
  • Graveert alle houtsoorten en vele kunststoffen
  • Highspeed processing graveertechniek
  • Multifunctionele graveermogelijkheden
  • Permanente krasvrije gravering
  • Red point focus marker
  • Onderhoudsvrij
  • 3 jaar garantie
parallax background

Graveermachine mogelijkheden

Laser graveren, biedt een legio aan mogelijkheden. SMK levert software bij de laser graveermachine die compatibel is met CoralDraw, Autocad enz. U kunt een veelvoud aan bekende file formats importeren zoals, DXF, DWG, JPEG, BMP enz. U wordt in staat gesteld om het volgende mogelijk te maken. Barcodes, matrixcodes,
QR-codes, serienummers, logo’s en teksten. Deze CO-P graveerlaser is dan ook toepasbaar voor juweliers, machinefabrieken, graveershops, kunststof verwerkers, medische sector, reclame en vele andere industrieën. SMK laser als het snel en betrouwbaar moet zijn!

Laser graveren

Laser graveren is een contactloos productieproces dat plaats vindt door energie in een geconcentreerde bundel
( laserstraal ) op het te bewerken oppervlakte te positioneren. Vervolgens door snelle interne spiegel verplaatsing en het inkoppelen van de laserstraal op het materiaal vindt de gravering plaats. Afhankelijk van vermogen, materiaalsoort en snelheid vindt de mate van graveerdiepte plaats. Vanwege het verpulveren van de materiaaloppervlakte komen er dampen vrij die op termijn irritaties en beschadigingen kunnen veroorzaken aan ogen en luchtwegen. SMK adviseert altijd een afzuiginstallatie te plaatsen bij uw graveerlasermachine.